Ljusa nätter.


Så himla läsvärd.

 

Folkunga.

 

Framkallade foton.


Sunlight breafes this haze.


Om jag ska älska dej igen.

Jag ska så ett frö och låta det gro i mej, så att jag kan lära mej att älska dej igen. För jag kan inte sluta mina ögon när du ser på mej, jag kan inte vända om när du står framför mej. Jag ska inte spräcka isen under dej det var du aldrig värd. Men om jag ska älska dej igen så ska mitt hjärta lämnas kvar.

Det finns en plats bland sprucken asfalt och gamla gator där du växte upp, där jag blev kvar som vintrarna i en människokropp. Det finns fåglar som aldrig vänder tillbaks igen, det finns människor som lever för morgondagen, det finns trasiga själar som försöker hitta hem, det är du och jag är en.

Jag ska inte spräcka isen under dej det var du aldrig värd. Men om jag ska älska dej igen så ska mitt hjärta lämnas kvar.

Du har en röst som gråter och skriker inuti din kropp. Som förstört och som raserat allt ditt hopp. Du skulle inte gå tillbaks du skulle finna vägen hem. En väg tillbaks till det ditt hjärta känner igen.

Det finns fåglar som aldrig vänder tillbaks igen, det finns människor som lever för morgondagen, det finns trasiga själar som försöker hitta hem, det är du och jag är en.


RSS 2.0